ALBIREA DINTILOR

Albirea dintilor este un procedeu de stomatologie estetica rezultat in urma expunerii dentinei (aflata sub smaltul dintilor) la peroxidul de hidrogen (H2O2).


Albirea dintilor

Albirea actioneaza numai pe dintii naturali, astfel daca pacientul are obturatii sau lucrari protetice acestea isi vor pastra culoarea.

In cazul acestei proceduri, produsul de albire se aplica direct pe dinti. El este activat cu ajutorul unei surse de caldura, de lumina sau de laser. Lumina si/sau caldura accelereaza efectul de albire. Rezutatele se pot observa in maximum 60 de minute de la efectuarea tratamentului.

Sistemele traditionale pentru albirea dintilor incorporeaza o sursa de caldura pentru a accelera procesul de oxidare. Dezavantajele acestei metode de tratament sunt simptomele adverse, incluzand mancarime si iritare a pielii, iritarea gingiilor, arsuri usoare si expunere la radiatii ultraviolete.

Lampile de albire laser de la Beyond sunt construite pentru a evita aceste probleme.

albirea dintilor


albire dinti craiova

Lumina ultravioleta periculoasa este complet indepartata prin sistemul de filtrare al lampilor de albire Beyond, ramanand doar o raza concetrata de lumina rece in spectru albastru. Aceasta patrunde adanc in dinti, permitand oxidarea fara riscuri sau efecte secundare. Albirea dintilor este astfel sigura.

Efectele de albire obtinute cu lampa de albire Beyond dureaza intre 6 luni-2 ani, in functie de igiena pastrata.

Unii oameni vor experimenta sensibilitate dentara dupa tratamentul de albire a dintilor. Aceasta este o reactie normala si dispare complet dupa aproximativ 24 de ore, cand dentina isi revine complet. Majoritatea oamenilor nu vor simti sensibilitate mai mult de cateva ore.

24 de ore dupa albire pacientilor li se recomanda sa respecte cu strictete cateva reguli de baza: sa evite produsele bazate pe tutun si cafea, produsele prea reci si prea calde, bauturile acidulate si mancarurile colorate.


Garantie

- Implant : 5 ani

- Lucrari metalo-acrilice : 5 ani

- Lucrari de portelan : 5 ani

- Obturatii prin fotopolimerizare : 6 luni


Termenii si conditiile pierderii garantiei :

- Igiena orala neadecvata

- Lipsa controlului periodic din 6 in 6 luni si a profilaxiei prin detartraj

- Prezenta unei boli care poate afecta tratamentul dentar (diabet, hepatita, epilepsie etc.)

- Intretinerea necorespunzatoare a lucrarilor dentare si prezenta de urme de deteriorare datorate unor cauze externe (accidente, lovituri, cazaturi etc.)

- Nu se acorda garantie lucrarilor provizorii si tratamentelor de canal