albirea dintilor
Lampa Zoom pentru albirea dintilor

 

Sistemul de albire a dintilor cu lampa cu plasma ZOOM® ofera rezultate remarcabile in doar o ora de tratament in cabinetul stomatologic.

Procedura este inofensiva si lipsita de disconfort, buzele si gingiile Dvs fiind acoperite si protejate, lasand dintii liberi.

Sistemul de albire in cabinetul dentar poate oferi rezultate de pana la cateva nuante, albind si luminand dintii in mod vizibil.             implanturi dentare
Fiziodispenser

 

Este un sistem eficient si multifunctinal, proiectat pentru diferite aplicatii clinice, cum ar fi implantologia, chirurgia dentara si endodontia.      

igiena orala
Pentamix

 

Sistemul de malaxare automată Pentamix 2 ofera un amestec complet omogen pentru amprente, de o exactitate excepţională şi restaurări care se potrivesc perfect de fiecare dată. Aplicare igienică şi curată a tuturor tipurilor de materiale de amprentare. Procedura se face cu eficienţă absolută datorită faptului că mixează şi eliberează toate materialele de amprentare 3M mai repede decât orice alt sistem de malaxare automată.

tratament endodontie
Apex locator Raypex

 

Este un dispozitiv electronic folosit în endodontie pentru a determina poziția foramenului apical și pentru a determina lungimea exacta a spațiului canalului radicular oferind astfel un tratament endodontic de precizie. Apex locatorul foloseste ca principiu de functionare impedanta dintre doi electrozi, unul plasat pe buza pacientului si celalalt la nivelul acului introdus in canal.

 
stomatologie moderna
Endomotor VDW

Este un instrument folosit in tratamentele endodontice ale canalelor radiculare, care :

– foloseste ace de canal din aliaj nichel-titan care au o flexibilitate mult mai mare decât a acelor din oțel inoxidabil

– opereaza in siguranta controland viteza de rotatie

– are cuplajul vitezei de rotatie utilizabil cu toate sisteme NiTi

– efectueaza selectia individualizata a vitezei de rotatie pentru toate sistemele NiTi

– are un program individual de memorare a 15 setari de lucru

– efectueaza oprirea automata si inversarea ultimei rotatii cand s-a atins limita maxima de cuplaj

placa bacteriana
Air-flow NSK

 

Este un dispozitiv utilizat in pofilaxia dentara pentru indepartarea petelor, a placii bacteriene si a depozitelor moi de pe suprafetele dentare. Acest dispozitiv pulverizeaza pe suprafetele dentare un amestec de apa, aer si pulbere de bicarbonat de sodiu.

consultatie stomatologie
Autoclav

 

Este una dintre cele mai rapide masini de sterilizare din clasa sa, avand o camera de otel inoxidabil turnata într-o singură bucată, cu o capacitate de 23 de litri. Autoclavul are imprimantă termică, display grafic multi-limbaj si este echipat cu 10 de cicluri de sterilizare diferite.

cabinet stomatologic
Scaun stomatologic - cabinet 1

 

- Camera intraorala;

- Turbina fibra optica;

- Micromotor electric;

- Aspirator Chirugical;

dentist craiova
Scaun stomatologic - cabinet 2

 

- Camera intraorala;

- Turbina fibra optica;

- Micromotor electric;

- Aspirator Chirugical;

stomatologie craiova

Activitatea cabinetului stomatologic CriniDent cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: implantologie, protetica dentara, chirurgie dento-alveolara, ortodontie, parodontologie, profilaxie si igiena orala, endodontie, estetica dentara, albirea dintilor.
Toate aceste servicii asigurate si garantate la cel mai ridicat nivel de performanta si profesionalism.                

Citeste mai mult
Contact
Facebook