stomatolog implant dentar
Dr. Cristiana Nicolae
Medic stomatolog  - Competenta Implantologie orala
"Practic cu dedicare si pasiune aceasta meserie din 1998. In anul 2000, am infiintat cabinetul stomatologic CriniDent.
Am avut o deosebita satisfactie sa ajut si sa indrum mai multi tineri catre aceasta profesie, iar unii dintre ei imi sunt acum colaboratori : dr. Oana Staicus si dr. Simona Corodescu.
Creearea unui mediu in care oamenii se simt respectati si in siguranta, obtinerea unui zambet perfect si multumirea pacientului la final, ne ofera noua satisfactia muncii implinite."
medic dentis craiova
Dr. Oana Staicus
Medic stomatolog - Certificare in endodontie
"Profesia de medic necesita determinare, entuziasm si rabdare. Sigur ca ai nevoie si de echipamente performante.
Ma bucur ca am avut prilejul sa ma alatur echipei CriniDent, unde, impreuna cu echipa, reusim sa oferim tuturor pacientilor tratamentele de care au nevoie.
In ultimii ani am participat la mai multe cursuri de perfectionare, sustinute de reputati specialisti, precum dr. Robert Cristescu si dr. Camil Ianes : "Acces, preparare, obturatie", "Retratament endodontic", "De la plombe la obturatii estetice si functionale", "Reabilitari estetice complexe".
stomatolog chirurgie
Dr. Simona Corodescu
Medic stomatolog - Specialist implantologie orala si chirurgie dento-alveolara
"Imi place profesia mea, care imi ofera in permanenta provocarea de a fi mai buna, mai precisa, mai creativa.Colaborarea cu CriniDent este speciala, pentru ca regasesc si aici aceeasi pasiune pusa in slujba oamenilor."
implanturi dentare
Dr. Cristian Nicolae
Trainer, Coach, Specialist leadership
"Este o mare placere sa lucrez cu echipa CriniDent.
Fiind certificat John Maxwell Team USA – numarul I mondial in tematica de leadership – o ajut pe Cristiana si pe colegele ei, sa ofere servicii stomatologice de top pacientilor clinicii, pre si post interventie medicala.
Obiectivul este de a avea clienti super-multumiti atat de actul medical, cat si de relatia cu echipa de medici si asistente, rigurozitatea programarii, ambianta din cabinet...tot ceea ce inseamna un serviciu stomatologic profesionist si dedicat".
stomatologie craiova

Activitatea cabinetului stomatologic CriniDent cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: implantologie, protetica dentara, chirurgie dento-alveolara, ortodontie, parodontologie, profilaxie si igiena orala, endodontie, estetica dentara, albirea dintilor.
Toate aceste servicii asigurate si garantate la cel mai ridicat nivel de performanta si profesionalism.                

Citeste mai mult
Contact
Facebook