PARODONTOLOGIE

Parodontoza, alaturi de complicatiile cariei dentare, reprezinta una dintre cele mai importante cauze ale pierderii dintilor.


Parodontologie

Datorita noilor tehnologii existente, specialistii CriniDent va pot oferi tratamentul adecvat care poate stopa procesul de distrugere a aparatului sustinator al dintelui.

Parodontoza este o boala a membranei periodontale (a gingiei), care ataca radacina dintilor (in multe cazuri sanatosi) si uneori chiar si osul maxilar sau mandibula, ce se manifesta in majoritatea cazurilor prin pierderea precoce a dintilor.

Etapa premergatoare parodontozei este gingivita. Gingivita evolueaza spre paradontita, consecutiv aparand resorbtia osoasa si pungile paradontale.

Aceasta imbolnavire prin inflamare a gingiei si a aparatului dento-alveolar, se datoreza acumularilor de bacterii la baza dintelui, denumite si placa. Urmarea actiunii bacteriene va fi inflamarea gingiei.

carie dentara

Garantie

- Implant : 5 ani

- Lucrari metalo-acrilice : 5 ani

- Lucrari de portelan : 5 ani

- Obturatii prin fotopolimerizare : 6 luni


Termenii si conditiile pierderii garantiei :

- Igiena orala neadecvata

- Lipsa controlului periodic din 6 in 6 luni si a profilaxiei prin detartraj

- Prezenta unei boli care poate afecta tratamentul dentar (diabet, hepatita, epilepsie etc.)

- Intretinerea necorespunzatoare a lucrarilor dentare si prezenta de urme de deteriorare datorate unor cauze externe (accidente, lovituri, cazaturi etc.)

- Nu se acorda garantie lucrarilor provizorii si tratamentelor de canal