recomandă CriniDent:

Google și Facebook

Radiografie dentară Craiova

Radiografia panoramică - OPG,  oferă medicului o imagine de ansamblu asupra oaselor mandibulei, maxilarului și tuturor dinților existenți, de la rădăcină până la coroanele dentare. Radiografiile dentare oferă de asemea o imagine a sinusurilor maxilare și a articulației temporo-mandibulare. Acest tip de radiografie este indicat în evaluarea tuturor tipurilor de tratamente stomatologice.

 

radiologie dentara Craiova radiografie dentara panoramica - OPG

Dr. Cristiana Nicolae

medic dentist, competențe implantologie / estetică dentară
implantologie | estetică

Profilaxie dentară

Prevenția afecțiunilor dentare, te scutește de cheltuieli.

Întrebări & răspunsuri

Cel mai bun mod de a vă asigura o gură sănătoasă este să urmați o dietă echilibrată și să vizitați regulat medicul dentist, menținându-vă în același timp rutina de îngrijire orală cu periaj de două ori pe zi și folosirea aței dentare o dată pe zi. Protejați-vă împotriva problemelor care pot avansa rapid discutând aceste întrebări cu medicul dentist.
Radiografiile dentare ajută pe medicul dumneavoastră să monitorizeze orice schimbări care s-ar putea întâmpla la dinți între consultații, schimbări la nivel structural care nu se pot observa cu ochiul liber sau schimbări în interiorul dinților. Majoritatea pacienților adulți ar avea nevoie de o radiografii anual și o radiografie panoramică cel puțin o dată la 4, 5 ani. Pacienții cu un risc mai mare, pot avea nevoie de radiografii la fiecare 6 - 18 luni, în funcție de statusul dentar.
Sănătatea dentară variază de la persoană la persoană; o regulă generală pentru pacienții adulți este o consultație o dată sau de două ori pe an, chiar dacă nu simțiți durere, jenă sau alte probleme legate de dinți. În acest fel, vă puteți curăța dinții în mod profesionist în mod regulat și puteți menține o sănătate orală excelentă
COVID-19
Respectăm toate normele de siguranță pentru înlăturarea riscurilor de infectare.