recomandă CriniDent:

Google și Facebook

Albirea dinților Craiova:

Albirea dinților reprezintă un procedeu stomatologic estetic care rezultă prin expunerea dentinei de sub smalțul dinților la peroxidul de hidrogen (H2O2).

Laser stomatologic EpicX de la Biolase

Laserul EpicX de la Biolase reprezintă un dispozitiv eficient și apreciat în toate ramurile stomatologiei, având aplicații valoroase în parodontologie, endodonție, pedodonție, protetică dentară, implantologie și intervenții chirurgicale, inclusiv chirurgia orală. Laserul dentar Biolase Epic X este singurul laser diodă care are aprobarea FDA (Food and Drug Administration) în Statele Unite ale Americii pentru 3 tipuri de tratamente distincte: chirurgia țesuturilor moi, albire dentară și biostimulare / terapia durerii - cu laser dentar.

Sfaturi dentist Craiova – ce trebuie să știți despre albirea dinților?

Albirea dinților acționează numai în cazul dinților naturali. Astfel, dacă pacientul are obturații sau alte tipuri de lucrări protetice, acestea nu vor putea fi ascunse, ci își vor păstra culoarea. Procesul de albire presupune activarea cu ajutorul unei surse de căldură, a unui laser sau a unei lumini. Atât lumina, cât și căldura au rolul de a accelera efectul de albire asupra dinților. Rezultatele sunt ușor vizibile. Ele se pot observa la 60 de minute după efectuarea tratamentului de albire. Sistemele tradiționale de albire a dinților folosesc o sursă de căldura care are rol de accelerare a procesului de oxidare. Însă, această metodă aduce și dezavantaje reprezentate de simptome precum: mâncărimi, iritarea pielii, iritarea gingiilor, arsuri ușoare.

Însă, din fericire, există și alte metode de albire, reprezentate de lămpile laser de la Beyond. Aceste lămpi sunt atât de eficiente, încât fac ca lumina ultravioletă periculoasă sa fie complet îndepărtată prin sistemul de filtrare. Astfel, ceea ce rămâne este o lumină rece în spectru albastru. Aceasta are rolul de a pătrunde adânc în dinți, astfel încât oxidarea să se realizeze fără riscuri și efecte secundare. De reținut este și faptul că efectele de albire obținute prin intermediul lămpii Beyond pot dura între 6 luni și 2 ani, totul depinzând de igiena personală.

 

tratamente albire dentara Craiova

Vă avertizăm că există oameni care experimentează o sensibilitate dentară, după efectuarea procesului de albire. Aceasta este o reacție complet firească care poate dispărea în cel mult 24 de ore. Pentru a avea efect, după procesul de albire al dinților, se recomandă următoarele: evitarea tutunului și consumului de cafea, evitarea produselor prea reci sau prea calde, evitarea băuturilor acidulate și a mâncărurilor foarte colorate.

Dr. Cristiana Nicolae

medic dentist, specialist implantologie / estetică dentară
implantologie | estetică dentară

Dr. Delia Popescu

medic dentist, competență în endodonție
stomatologie generală | endodonție

Vrei un "Hollywood smile"?

Fațetele dentare și coroanele reprezintă o soluție.

Întrebări & răspunsuri

Un zâmbet frumos, cu dinți albi și curați, este un stimulent imens al încrederii de sine. Majoritatea oamenilor experimentează o anumită decolorare a dinților de-a lungul anilor, fie de la petele de suprafață, fie de la cele interne. Puteți să "tratați" petele cauzate de cafea, vin, tutun și alimente pigmentate cu albire la domiciliu sau faceți în mod regulat albire dentară profesională la clinica dentară CriniDent din Craiova. Pentru decolorarea internă, luați în considerare fațetele dentare, care reprezintă o soluție permanentă minim-invazivă.
Implanturile dentare sunt modalitatea ideală de a înlocui dinții lipsă sau slăbiți. Implanturile sunt permanente și servesc ca o alternativă excelentă la protezele dentare pentru oricine cu gura și maxilarul altfel sănătos. Majoritatea pacienților adulți sunt candidați buni pentru implanturi dentare, deoarece pot ajuta la prevenirea mișcării sau slăbirii dinților rămași.
Sănătatea dentară variază de la persoană la persoană; o regulă generală pentru pacienții adulți este o consultație o dată sau de două ori pe an, chiar dacă nu simțiți durere, jenă sau alte probleme legate de dinți. În acest fel, vă puteți curăța dinții în mod profesionist în mod regulat și puteți menține o sănătate orală excelentă.
Nu. La fel ca și în cazul inserării implantului, operația de elevare sinus este complet nedureroasă, realizându-se sub anestezie locală. O ușoară durere care cedează după tratamentul cu analgezice uzuale poate avea loc, la scurt timp după intervenție.
COVID-19
Respectăm toate normele de siguranță pentru înlăturarea riscurilor de infectare.