recomandă CriniDent:

Google și Facebook

Povestea CriniDent

Din pasiune pentru stomatologie și din dorința de a oferi servicii de calitate în ceea ce privește îngrijirea corespunzătoare a dinților, am înființat în anul 2000 clinica stomatologică CriniDent. Activitatea noastră cuprinde servicii de diagnostic și tratament stomatologic: implantologie clasică, implanturi dentare Fast & Fixed (All-on-4 / All-on-6) în Craiova, protetică dentară, chirurgie dento-alveolară, ortodonție (aparate dentare clasice și invizibile), parodontologie cu ajutorul laserului de ultimă generație Dentsply Sirona, profilaxie și igienă orală, endodonție sub microscop electronic, estetică dentară, albirea dinților.

Toate aceste servicii sunt asigurate și garantate la cel mai ridicat nivel de performanță și profesionalism. Denumirea clinicii nu este aleasă întâmplător, ci conține o parte a numelor celor doi fondatori: Cristiana și Cristian Nicolae. Pornind de la acest fapt, nu am creat doar un cabinet stomatologic în Craiova, ci un mediu în care ne dorim ca pacienții să se simtă confortabil și în care să vină cu încredere, nu doar atunci când întâmpină o problemă medicală sau estetică, ci și atunci când vor să facă un control de rutină sau prevenție.

Focus pe pacient

Îngrijirea corespunzătoare și aplicarea tratamentului corect sunt principalele noastre preocupări, atunci când întâlnim un pacient.

Personal specializat

Echipa CriniDent este una formată din profesioniști care au studiat cu pasiune domeniul stomatologic și care înteleg preocupările pacienților.

Aparatură modernă

Pentru a putea oferi servicii de calitate, investim în permanență, în aparatură modernă, care ne ajută să oferim pacienților o experiență fără durere.

Dr Cristiana Nicolae, clinica stomatologie CriniDent Craiova

Dr. Cristiana Nicolae

Sunt Dr. Cristiana Nicolae și practic meseria de medic stomatolog cu dedicare și pasiune din 1998. Un aspect interesant al meseriei mele, este faptul că am avut o deosebită satisfacție să ajut și să îndrum mulți tineri către această profesie, iar unii dintre ei îmi sunt acum colaboratori: de exemplu Dr. Simona Corodescu.

Crearea unui mediu în care oamenii se simt respectați și în siguranță, obținerea unui zâmbet perfect și mulțumirea pacientului la final, ne oferă satisfacția muncii împlinite.

Dr Cristian Nicolae, clinica stomatologie CriniDent Craiova

Dr. Cristian Nicolae

Sunt Dr. Cristian Nicolae (www.cristiannicolae.ro) și este o mare plăcere să lucrez cu echipa CriniDent. Fiind certificat John Maxwell Team USA – numărul 1 mondial în leadership – îmi ajut colegii să ofere servicii stomatologice de top pacienților clinicii, pre și post intervenție medicală.

Obiectivul este de a avea clienți super-mulțumiți atât de actul medical, cât și de relația cu întreaga echipă CriniDent, rigurozitatea programării, ambianța din cabinet… tot ceea ce înseamnă un serviciu stomatologic profesionist și dedicat.

Dorești o programare?

Dentist Craiova? click pe buton pentru programare.