recomandă CriniDent:

Google și Facebook

Estetică dentară Craiova:

Estetica dentară reprezintă un serviciu pentru pacienții care nu vor doar dinți sănătoși, ci și frumoși, cu o formă adusă aproape de perfecțiune. Încrederea de sine, satisfacţia unui aspect frumos şi carisma zâmbetului cuceresc de la prima vedere și pot reprezenta un atu important din punct de vedere social și business.

Cum putem obține un zâmbet estetic și sănătos?

  • Prin apelarea la detartraj ultrasonic
  • Prin periaj profesional rotativ, astfel încât să fie îndepărtate petele care apar la nivelul dinților. Totul se realizează cu ajutorul unui jet de apă sub presiune și prin folosirea unor particule abrazive de bicarbonat
  • Prin tratarea cariilor dentare cu materiale de compozite fotopolimerizabile de la început
  • Prin procedee avansate de albire dentară.

estetica dentara Craiova

Coroane dentare pentru un zâmbet încrezător

În materie de estetică dentară, excelența este dată de coroanele dentare lucrate integral din ceramică sau zirconiu. Dincolo de asta, procedurile cosmetice dentare se completează perfect cu cele chirurgicale. Astfel, în cazul în care există pacienți edentați, soluțiile constau fie în protetice fixe, fie în implanturi dentare realizate din titan.

Dr. Cristiana Nicolae

medic dentist, specialist implantologie / estetică dentară
implantologie | estetică dentară

Totodată, în cazul unui aspect al gingiei nesatisfăcător (gingii inflamate roșii sau inserate la nivel nefiresc), apelăm la specialiști parodontologi. Aceștia, prin proceduri specifice, medicamentoase sau chirurgicale, oferă soluții pentru multe dintre probleme. Durata unui tratament de cosmetică dentară diferă de la o procedură la alta și de la o persoană la alta.

Vrei un "Hollywood smile"?

Fațetele dentare și coroanele reprezintă o soluție.

Întrebări & răspunsuri

Un zâmbet frumos, cu dinți albi și curați, este un stimulent imens al încrederii de sine. Majoritatea oamenilor experimentează o anumită decolorare a dinților de-a lungul anilor, fie de la petele de suprafață, fie de la cele interne. Puteți să "tratați" petele cauzate de cafea, vin, tutun și alimente pigmentate cu albire la domiciliu sau faceți în mod regulat albire dentară profesională la clinica dentară CriniDent din Craiova. Pentru decolorarea internă, luați în considerare fațetele dentare, care reprezintă o soluție permanentă minim-invazivă.
Implanturile dentare sunt modalitatea ideală de a înlocui dinții lipsă sau slăbiți. Implanturile sunt permanente și servesc ca o alternativă excelentă la protezele dentare pentru oricine cu gura și maxilarul altfel sănătos. Majoritatea pacienților adulți sunt candidați buni pentru implanturi dentare, deoarece pot ajuta la prevenirea mișcării sau slăbirii dinților rămași.
Sănătatea dentară variază de la persoană la persoană; o regulă generală pentru pacienții adulți este o consultație o dată sau de două ori pe an, chiar dacă nu simțiți durere, jenă sau alte probleme legate de dinți. În acest fel, vă puteți curăța dinții în mod profesionist în mod regulat și puteți menține o sănătate orală excelentă.
Nu. La fel ca și în cazul inserării implantului, operația de elevare sinus este complet nedureroasă, realizându-se sub anestezie locală. O ușoară durere care cedează după tratamentul cu analgezice uzuale poate avea loc, la scurt timp după intervenție.
COVID-19
Respectăm toate normele de siguranță pentru înlăturarea riscurilor de infectare.