recomandă CriniDent:

Google și Facebook

Prevenție afecțiuni dentare

Prevenția este importantă, întrucât reduce riscul apariției cariilor, durerilor de dinți, a afecțiunilor parodontale, precum și pierderii dinților. Astfel, din procesul de prevenție face parte și detartrajul.

La CriniDent veți avea parte de o îngrijire dentară profesională. Aceasta va consta în îndepărtarea plăcii bacteriene și a tartrului, dar și în netezirea suprafețelor dentare apelând la:

preventie afectiuni dentare, profilaxie dentara Craiova

Detartraj cu ultrasunete

Petele de pe dinți vor fi înlăturate printr-un periaj profesional rotativ efectuat cu pastă profesională care conține granule de perlit. Se vor utiliza: prophy jet-ul, particule abrazive de bicarbonat și jet sub presiune de apă.

Dr. Cristiana Nicolae

medic dentist, competențe implantologie / estetică dentară
implantologie | estetică

Dr. Delia Popescu

medic dentist, competență în endodonție
stomatologie generală | endodonție

Dr. Andrada Dilof

medic dentist stomatologie generală, rezident parodontologie
parodontologie | stomatologie generală

Profilaxie dentară

Prevenția afecțiunilor dentare, te scutește de cheltuieli.

Întrebări & răspunsuri

Cel mai bun mod de a vă asigura o gură sănătoasă este să urmați o dietă echilibrată și să vizitați regulat medicul dentist, menținându-vă în același timp rutina de îngrijire orală cu periaj de două ori pe zi și folosirea aței dentare o dată pe zi. Protejați-vă împotriva problemelor care pot avansa rapid discutând aceste întrebări cu medicul dentist.
Radiografiile dentare ajută pe medicul dumneavoastră să monitorizeze orice schimbări care s-ar putea întâmpla la dinți între consultații, schimbări la nivel structural care nu se pot observa cu ochiul liber sau schimbări în interiorul dinților. Majoritatea pacienților adulți ar avea nevoie de o radiografii anual și o radiografie panoramică cel puțin o dată la 4, 5 ani. Pacienții cu un risc mai mare, pot avea nevoie de radiografii la fiecare 6 - 18 luni, în funcție de statusul dentar.
Sănătatea dentară variază de la persoană la persoană; o regulă generală pentru pacienții adulți este o consultație o dată sau de două ori pe an, chiar dacă nu simțiți durere, jenă sau alte probleme legate de dinți. În acest fel, vă puteți curăța dinții în mod profesionist în mod regulat și puteți menține o sănătate orală excelentă
COVID-19
Respectăm toate normele de siguranță pentru înlăturarea riscurilor de infectare.