recomandă CriniDent:

Google și Facebook

CityDent partener CriniDent Craiova

CITYDENT

CriniDent este partenerul regional al Clinicii CityDent din Bucuresti. Astfel, toti angajatii din Oltenia ai companiilor eMAG, TAZZ by eMAG si UP Romania, beneficiaza de servicii stomatologice profesioniste, in conditii deosebite.

www.citydent.ro

Banca Transilvania, partener CriniDent Craiova

BANCA TRANSILVANIA

Împreună cu Banca Transilvania, banca nr. 1 în România, CriniDent oferă pacienților posibilitatea achitării serviciilor stomatologice în 8 rate lunare, cu dobandă bancara subvenționată de clinică.

www.bancatransilvania.ro

Vladenta partener CriniDent Craiova

VLADENTA

Vladenta este un laborator de tehnică dentară de top din Craiova. Clinica stomatologică CriniDent păstrează în continuare colaborarea de lungă durată cu Vladenta furnizorul exclusiv de servicii de acest fel pentru noi.

www.vladenta.ro

CNI - Cristian Nicolae Inspiration, partener CriniDent Craiova

CNI

Cristian Nicolae Inspiration, sau CNI este compania de training, coaching și public speaking, a doctorului Cristian Nicolae, Membru Fondator John Maxwell Team România.

www.cristiannicolae.ro

Dental Maarketing partener CriniDent Craiova

DENTAL MARKETING

Dental Marketing este o agenție digitală de marketing pentru medicină dentară, promovare stomatologie, promovare pentru dentiști, website-uri stomatologie, Google SEO stomatologie, promovare social media medicină dentară.

www.dentalmarketing.ro

Vrei să fii partener?

Dacă ai o propunere de parteneriat, scrie-ne un mesaj.