recomandă CriniDent:

Google și Facebook

Tratamente parodontologie Craiova:

Specialiștii CriniDent apelează la tratamente care se bazează pe tehnologie modernă – laserul de ultima generație Dentsply Sirona. Aparatul susținător al dintelui poate fi distrus de anumite boli, însă, aplicând tratamentul corespunzător, acesta poate fi vindecat.

Ce este parodontita?

O boală care afectează gingia este parodontoza. Aceasta distruge rădăcinile dinților și poate să evolueze afectând chiar osul maxilar și mandibula. Afecțiunea evoluează până la pierderea dinților.

tratamente parodontoza Craiova

Cum debutează boala parodontală?

Primul stadiu al acestei afecțiuni este gingivita, care va conduce la parodontită. In stadiul avansat, apar resorbția osoasă și pungile parodontale. Inflamarea gingiei și a aparatului dento-alveolar sunt cauzate de placa bacteriană formată la baza dintelui.

Dr. Ștefan Stănescu

medic dentist, specialist parodontologie
tratament parodontoză | gingivită

Dr. Andrada Dilof

medic dentist stomatologie generală, rezident parodontologie
tratament parodontoză | gingivită

Simptome de parodontită?

Apelează la tratamentele CriniDent pentru boala parodontală.

Întrebări & răspunsuri

Cel mai bun mod de a vă asigura o gură sănătoasă este să urmați o dietă echilibrată și să vizitați regulat medicul dentist, menținându-vă în același timp rutina de îngrijire orală cu periaj de două ori pe zi și folosirea aței dentare o dată pe zi. Protejați-vă împotriva problemelor care pot avansa rapid discutând aceste întrebări cu medicul dentist.
Depinde - există diferite tipuri de apă de gură. Apele de gură cosmetice au scopul de a împrospăta respirația și de a menține o culoare sănătoasă a dinților, dar conțin fluor pentru a ajuta și la combaterea cariilor. Clătirile terapeutice acționează pentru a ajuta la tratarea afecțiunilor cum ar fi gingivita, sensibilitatea dinților și inflamația. Pentru condiții mai avansate, apele de gură pe bază de prescripție conțin adesea gluconat de clorhexidină pentru a ucide bacteriile care provoacă sângerări, inflamații și formarea plăcii sau a biofilmului.
Pacienții cu sensibilitate dentară simt durere atunci când consumă alimente sau băuturi calde sau reci, dulci sau acide. Sensibilitatea se întâmplă atunci când smalțul dinților, care protejează de obicei pulpa și dentina dintelui, este subțiat de expunerea repetată la aciditate și la temperaturi extreme. Sensibilitatea poate apărea: - Când gingiile care se retrag. - În urma abrazării dinților în timpul somnului (bruxism). - Dinți zdrobiți sau fracturați. - În urma procedurilor de albire a dinților. - Odată cu implementarea procedurilor ortodonție. - După efectuarea obturațiilor. Discutați cu dentistul dumneavoastră atunci când apare sensibilitatea dentară! Acesta vă va examina dinții afectați și vă vor recomanda tratament pentru a vă reduce sensibilitatea.
COVID-19
Respectăm toate normele de siguranță pentru înlăturarea riscurilor de infectare.