recomandă CriniDent:

Google și Facebook

albirea dintilor Craiova

Despre albirea dentară profesională

Albirea dinților reprezintă cea mai simplă și confortabilă metodă prin care se îndepărtează petele intrinseci de la nivelul dinților, redând strălucirea și albul dinților. Studiile arată că albul strălucitor al dinților este corelat, de majoritatea dintre noi, cu succesul, popularitatea și cu o foarte bună igienă a persoanei respective.

Când ar trebui să recurgem la albirea dinților?

Dinții temporari sunt întotdeauna mai deschiși la culoare decât cei permanenți. Pe măsură ce înaintâm în vârstă, culoarea dinților capătă tente mai închise, de la galben-maro la gri. Acest lucru se întâmplă datorită scăderii asimilării de minerale și a subțierii smalțului, lăsând astfel să transpară culoarea dentinei care este mai închisă la culoare.

Unele medicamente cum ar fi tetraciclinele, antihistaminicele sau excesul de flour din pastele de dinți pot duce la apariția petelor pe suprafețe dentare. Factorii externi care duc la modificări de culoare sunt: alimentele (sosul de roșii, vinul roșu, sucurile colorate), tutunul, lipsa igienei dentare, utilizarea apei de gură cu clorhexidină.

Ca și metode utilizate există albirea profesională cu lampă UV în cabinetul stomatologic, albirea cu gutiere la domiciliu, paste de dinți cu substanțe pentru albire, etc. Cea mai eficace, dar și cea mai comodă pentru pacient este cea profesională cu lampă UV, deoarece procedeul este rapid, gingia și părțile moi sunt protejate prin izolare, iar procesul este perfect controlat de câtre medic.

Consecințele efectuării procedurilor de albire acasă, fără acordul și coordonarea unui medic specialist, pot fi dintre cele mai serioase, putând afecta serios smalțul dentar. Substanțele din comerț destinate albirii dinților nu sunt testate suficient și pot afecta gingia, ducând la apariția cariilor și sensibilizarea straturilor dentare.

albirea dintilor Craiova

Cât de des putem apela la albirea profesională a dinților?

Procedura de albire profesională a dinților se poate repeta la 2-3 ani, atunci când pacientul sesizează că dinții au căpătat din nou o tentă nedorită. După ședințele de albire este indicat tratamentul de flourizare, care constă în aplicarea unor substanțe cu concentrație mare de flour.

Este important să reținem că albirea profesională efectuată în clinica stoatologică CriniDent din Craiova nu afectează dinții sau smalțul! Important este să recurgem la această manoperă după o consultație prealabilă la medicul stomatolog, care analizează starea de sănătate a dinților și ne indică cea mai bună metodă de albire disponibilă.

Substanțele utilizate în cadrul procedurii de albire profesională a dinților la clinica dentară CriniDent din Craiova, sunt testate și aprobate de către OMS, concentrația acestora fiind optimă. Medicul care efectuează tratamentul de albire profesională va decide timpul necesar de actiune pentru fiecare pacient.

dr Cristiana Nicolae @ clinica stomatologica CriniDent Craiova

Dr. Cristiana Nicolae
medic dentist,
competență în implantologie orală și estetică dentară
www.crinident.ro

#terapie laser Craiova #laser stomatologic Craiova #tratament laser parodontoza #igiena dentara #igiena aparatului dentar #recomandari aparate dentare #miniimplanturi ortodontice #orto-implanturi #tratamente de canal Craiova #tratamente endodontice CriniDent Craiova #frica de stomatolog #sterilizare instrumente sotmaologice #parodontoză #parodontită #cauze boala parodontală #simptome parodontită #proteze dentare #parodontologie #gingivită #tratament parodontoză #proteze dentare #protetică dentară #detartraj cu ultrasunete #profilaxie dentară #aparate dentare #aparate ortodontice #ortodonție #albire dentară #fațete dentare #estetică dentară #implanturi dentare #implantologie #obturații  #inlay/onlay/overlay #stomatologie Craiova #cabinet stomatologic CriniDent Craiova #clinică stomatologică CriniDent

LINK-URI UTILE, WEBSITE-URI PARTENERE:
#dentalmarketing
#strategie marketing medicina dentara 
#promovare Facebook pentru stomatologie
#dental web design wesbite stomatologie
#optimizare SEO website stomatologie
#branding stomatologie
#tururi virtuae 360 Dental3DTour

Lasă un comentariu

(Comentarii)