recomandă CriniDent:

Google și Facebook

clinica stomatologie Craiova, cabinet stomatologic

Zâmbet estetic și sănătos de la clinica dentară CriniDent

Un zâmbet perfect atât din punct de vedere al aspectului cât și al funcționalității este un atuu pentru oricine. Pentru că dinții frumoși inspiră încredere și siguranță, pentru că “zâmbetul tău contează!“, la clinica CriniDent oferim tratamente stomatologice variate, de la profilaxie dentară (prevenția problemelor dentare) până la reabilitarea totală (a întregii danturi).

fatete dentare emax, fatete ceramica, coroane zirconiu

Ce înseamnă un zâmbet estetic?

Un zâmbet estetic, înseamnă un zâmbet aliniat, alb și plin de încredere. Estetica dentară în stomatologia modernă are un rol important deoarece cuprinde servicii de îmbunătățire a zâmbetului. La clinica CriniDent aducem zâmbetul tău aproape de perfecțiune, plin de încredere cu ajutorul tehnicilor de estetică dentară, modificând forma, dimensiunea și culoarea dinților.

fatete dentare emax, fatete ceramica, coroane zirconiu

Tratamente stomatologice de estetică dentară

 • Igienizare dentară profesională: Detartrajul cu ultrasunete și periajul profesional sunt tehnici stomatologice cu ajutorul cărora medicul stomatolog îndepărtează de pe dinți placa bacteriană și depozitele de tartru.
 • Albire dentară: Albirea profesională îți poate reda cel mai atrăgător zâmbet. Această procedură se realizează în cabinetul stomatologic având rezultate rapide și sigure. Pe durata vieții dinții se pot îngălbeni, atât de la diferite alimente, cât și băuturi (vin roșu, cafea, ceai). Astfel cu ajutorul albirii dentare în cabinet realizăm într-o singură ședință un zâmbet mai alb.
 • Tratare carii dentare: Tratamentul cariilor dentare presupune îndepărtarea porțiunii de dinte afectat și restabilirea acestuia cu materiale compozite fotopolimerizabile. Acestea sunt materiale de culoarea dintelui, ce redau funcția și forma normală a acestuia. Obturațiile dentare previn evoluția cariilor și pătrunderea bacteriilor sau a resturilor alimentare.
 • Coroane și punți dentare: În cazul dinților compromiși sau cariilor dentare extinse există variante de restabilire cu ajutorul lucrărilor dentare. Punțile dentare sunt utilizate atunci când pacientul își dorește reabilitarea unui dinte lipsă, iar în cazul dinților afectați grav se realizează o coroană dentară.
 • Fațete dentare: Aceste lucrări protetice au forma unor foițe subțiri realizate din ceramică care se aplică pe dinte pentru a acoperi fie spații, crăpături sau colorații dentare, dar și pentru a îmbunătăți complet forma și aspectul zâmbetului.
 • Implant dentar: Un implant este potrivit în momentele în care vă confruntați cu spații parțial sau total edentate. Acestea au o durată lungă de viață, oferă aspect natural, funcțional și se integrează considerabil cu sistemul dentar și osos. Un implant dentar este realizat din titan, sub forma unui șurub, care înlocuiește perfect rădăcina naturală a dintelui.
 • Gingii sănătoase: În cazul unor gingii inflamate, roșii, sau retracții gingivale medicii parodontologi pot reda zâmbetul dorit cu ajutorul laserului de ultimă generație Dentsply Sirona.
 • Refaceri complete ale danturii: Pentru reabilitări complete se pot utiliza implanturi dentare fast and fixed, sau în funcție de caz coroane, fațete sau onlay-uri.

Fiecare zâmbet poate avea nevoie de o îmbunătățire. Fie că este vorba despre dinți fisurați, crăpați, goluri edentate, dinți asimetrici sau traumatisme dentare. Pe lângă acestea cariile dentare, obturațiile vechi sau inestetice pot avea nevoie de o schimbare estetică.

implanturi dentare Craiova Fast and Fixer all-on-4 all-on-6

Beneficiile tehnicilor de estetică dentară

 • Aspect natural: Cu toate că estetica dentară creează cel mai reușit zâmbet, acesta rămâne și unul natural.
 • Sublinierea trăsăturilor faciale: Tratamentele stomatologice de estetică dentară îmbunătățesc aspectul facial, cât și fizic.
 • Rezultate rapide și fără durere: Fie că vorbim despre fațete dentare sau implanturi,  tratamentele de cosmetică dentară durează în funcție de caz, dar acestea sunt considerabil reduse și fără durere datorită anesteziei locale administrate și tehnologiei moderne, laserul Dentsply Sirona.

Ce înseamnă un zâmbet sănătos la clinica CriniDent?

Pentru un zâmbet sănătos este indicat să aveți o igienă dentară cât mai corectă. Pe lângă îngrijirea la domiciliu este bine să efectuați controale regulate pentru a depista la timp orice afecțiune dentară. Cu cât preveniți și tratați cariile minore la timp, cu atât zâmbetul dumneavoastră va fi unul fără probleme și plin de încredere.

Vă așteptăm la clinica CriniDent, “zâmbetul tău contează!”

Dr Cristiana Nicolae, clinica stomatologie CriniDent Craiova

Dr. Cristiana Nicolae

medic dentist, competențe implantologie / estetică dentară

implanturi dentare Craiova Fast and Fixer all-on-4 all-on-6

fatete dentare Craiovacoroane dentare, fațetă ceramică, fațete Emax, sigilare dentara Craiova, sigilare dentara copii, protetica dentara Craiova, proteze scheletate Craiova, proteze dentare Craiova, sinus lifting Craiova, chirurgie orală Craiova, terapie laser Craiova, laser stomatologic Craiova, tratament laser parodontoza, igiena dentara, igiena aparatului dentar, recomandări aparate dentare, miniimplanturi ortodontice, tratamente de canal Craiova, tratamente endodontice CriniDent Craiova, frica de dentist, dentist Craiova, sterilizare instrumente sotmaologice, parodontoză, parodontită, cauze boala parodontală, simptome parodontită, proteze dentare, parodontologie, gingivită, tratament parodontoză, proteze dentare, protetică dentară Craiova, detartraj cu ultrasunete, profilaxie dentară, aparate dentare, aparate ortodontice, ortodonție, albire dentară, albirea dinților Craiova, fațete dentare, clinică stomatologie CriniDent, estetică dentară, implanturi dentare, implantologie, obturații estetice, inlay/onlay/overlay, chirurgie orală, chirurgie dento-alveolară

Website-uri partenere

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Medica Marketing – promovare pentru spitale și clinici medicale

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

Lasă un comentariu

(Comentarii)