recomandă CriniDent:

Google și Facebook

implant dentar Craiova

Ce trebuie să știi înainte de a alege tratamentul cu implanturi dentare la clinica stomatologică CriniDent?

Implantul dentar este o piesă din titan, ceramică sau alt material, 100% biocompatibil cu organismul uman, care ține locul rădăcinii naturale a dintelui, fiind cea mai bună metodă de a înlocui un dinte pierdut. Clinica noastră folosește, de regulă, implanturi din titan de înaltă puritate, deoarece acesta este un material care permite integrarea biologică chiar în interiorul țesutului osos.

implant dentar Craiova

Tratamentele cu implanturi dentare au un real succes pe termen lung, sunt calitative și determină considerabil succesul osteointegrării. Neînlocuirea dinților lipsă cauzează pierderea, răsturnarea sau înghesuirea celorlalți dinți și creează probleme ulterioare, de aceea, implanturile dentare vin ca un ajutor benefic pentru sănătatea dinților tăi.

Variante de implanturi dentare la clinica stomatologică CriniDent

 • Implanturi dentare rapide: Fast & Fixed (All-on-4/All-on-6) este conceptul modern pentru a restaura dantura pierdută în totalitate (edentație totală)
 • Implant dentar Megagen și Paltop. Fiecare variantă de implanturi dentare oferă un suport pentru dinții artificiali, îmbunătățește masticația și vorbirea, în plus, oferă confort sporit și estetică superioară.

implant dentar Craiova

Cum alegi implantul dentar?

În funcție de nevoile tale dentare, medicii noștri specialiști în implantologie te pot ajuta cu problema și restaurarea dorită. În urma unui consult stomatologic vei știi exact varianta potrivită pentru o restaurare funcțională.

Implanturile dentare sunt alegerea potrivită pentru persoanele de toate vârstele, care se confruntă cu lipsa dinților din cauza rănilor, bolii sau cariilor. Astfel, la CriniDent avem medici stomatologi pregătiți, ca intervențiile chirurgicale să fie executate corect, cu profesionalism și fără durere.

implant dentar Craiova

Avantaje implant dentar la clinica stomatologică CriniDent

 • Soluție sigură pe termen lung: Implantul dentar reprezintă cea mai bună soluție stomatologică pe termen lung și foarte eficientă din punct de vedere al costurilor.
 • Înlocuiesc dinții naturali: Reprezintă o soluție estetică pentru înlocuirea dinților lipsă excelentă.
 • Sănătate orală îmbunătățită: Dinții naturali rămân intacți și nu trebuie șlefuiți, mai mult, igiena orală se face la fel ca în cazul dinților naturali.
 • Rată mare de succes. Implanturile dentare bine îngrijite oferă în general o durată de viață de zeci de ani. Rata de supraviețuire a implanturilor este mult mai avantajoasă, comparabil cu alte opțiuni de înlocuire a dinților.
 • Masticație îmbunătățită: Implanturile dentare sunt ancorate în osul maxilarului la fel ca dinții naturali. În timp, acestea vor ajuta la conservarea osului maxilar și la reducerea semnificativă a resorbției osoase. Înlocuirea dinților lipsă cu implanturi vă permite să mestecați mai bine mâncarea și să vorbiți mai clar.

Posibile dezavantaje implant dentar

 • Durata tratamentului: Procedura de implant dentar nu poate fi întotdeauna finalizată într-o singură ședință. Așteptarea ca implantul propriu-zis să fuzioneze cu osul maxilarului poate dura o anumită perioadă de timp.
 • Lipsa de os: Atunci când nu există suficient os este nevoie de adiție osoasă. Acest lucru înseamnă timp mai lung de vindecare și poate crește costul intervenției chirurgicale.
 • Complicații post procedură: Implanturile dentare se fixează în os prin intermediul unei proceduri chirurgicale, care deși este considerată sigură, complicațiile nu pot fi excluse în totalitate. Riscurile includ infecții, leziuni ale nervilor sau chiar sângerări. Factori precum igiena precară și fumatul poate crește riscul de infectare.

Când mai exact se folosesc implanturile dentare?

 • Când ne lipsește un singur dinte: Dacă aveți un gol dentar de mult timp, un implant dentar si o coroană protetică este ajutorul pot înlocui spațiul dentar.
 • Când lipsesc mai mulți dinți: Dacă vă confruntați cu mai multe goluri dentare, poate chiar a uneia dintre părți, punțile ancorate pe implanturi dentare pot fi alegerea potrivită.
 • Când ne lipsesc toți dinții (edentație totală): Dacă vă lipsesc toți dinții, putem apela la o lucrare de reabilitare dentară totală cu implanturi dentare Fast and Fixed și sistemul All-on-4/All-on-6.

Indicații după tratamentul cu implant dentar

În primele zile după intervenția chirurgicală cu implant dentar, este necesar să luați medicamentele prescrise de medicul dentist, acest lucru vă va ajuta la atenuarea oricărui disconfort. Este indicat să consumați alimente moi care nu necesită multă mestecare. Implanturile dentare sunt asemenea dinților naturali, necesită o îngrijire conștiincioasă și vizite regulate la medicul dentist.

La clinica stomatologică, CriniDent, oferim atenție și susținere în alegerea celei mai bune variante de tratament chirurgical cu implant dentar, pentru ca zâmbetul tău să fie pe măsură și plin de încredere.

dr Simona Corodescu - stomatolog / dentist @ clinica CriniDent Craiova

Dr. Simona Corodescu
medic dentist, specialist implantologie / chirurgie dento-alveolară

implant dentar Craiova pret

# fatete dentare Craiova # coroane dentare # fațetă ceramică # fațete Emax # sigilare dentara Craiova # sigilare dentara copii # protetica dentara Craiova # proteze scheletate Craiova # proteze dentare Craiova # sinus lifting Craiova # chirurgie orală Craiova # terapie laser Craiova # laser stomatologic Craiova # tratament laser parodontoza # igiena dentara # igiena aparatului dentar # recomandări aparate dentare # miniimplanturi ortodontice # tratamente de canal Craiova # tratamente endodontice CriniDent Craiova # frica de dentist # dentist Craiova # sterilizare instrumente sotmaologice # parodontoză # parodontită # cauze boala parodontală # simptome parodontită # proteze dentare # parodontologie # gingivită # tratament parodontoză # proteze dentare # protetică dentară Craiova # detartraj cu ultrasunete # profilaxie dentară # aparate dentare # aparate ortodontice # ortodonție #albire dentară # albirea dinților Craiova # fațete dentare # clinică stomatologie CriniDent # estetică dentară # implanturi dentare # implantologie # obturații estetice  # inlay/onlay/overlay # chirurgie orală # chirurgie dento-alveolară

Website-uri partenere

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Medica Marketing – promovare pentru spitale și clinici medicale

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

Verdemag – magazin online produse naturieste

Lasă un comentariu

(Comentarii)