recomandă CriniDent:

Google și Facebook

Oladent – o nouă platformă pentru promovarea dentiștilor din România

CriniDent, prima clinică din România pe platforma Oladent

Ce este oladent.ro?

Site-ul oladent.ro este un catalog online ce oferă servicii de promovare și publicitate furnizorilor de servicii din domeniul stomatologic. Catalogul este un serviciu de listare online ce ajută utilizatorii să aleagă cel mai potrivit furnizor de servicii pentru nevoile sale dentare/stomatologice. Fiecare furnizor reprezintă o companie/persoana fizica autorizata independentă sau grup de firme și este singurul responsabil pentru serviciile prestate.

Acces numai la medici stomatologi adevărați. Cum?

Oladent dorește ca tu să beneficiezi de cele mai bune servicii stomatologice, drept urmare compania a implementat sistemul de verificare a certificării tuturor medicilor stomatologi înregistrați pe oladent.ro. Astfel se elimină posibilitatea de a contacta un medic stomatolog fără drept de liberă practică.

Oladent - partener clinica dentara Crinident

Acces la medici stomatologi din proximitate

Timpul este prețios iar oladent.ro știe asta. Acum poți găsi cele mai apropiate cabinete / clinici stomatologice din aproprierea și care să corespundă cerințelor tale.

Acces la testimoniale adevărate / verificate

Oladent pune accent pe veridicitatea faptelor și încurajează adevărații beneficiari ai serviciilor stomatologice să își expună experiențele pe oladent.ro.

Cu prețurile la vedere

Transparența este cheia către o colaborare de succes iar expunerea prețurilor este o acțiune ce servește atât în beneficiul pacienților cât și a cabinetelor / clinicilor stomatologice.

Tratamente de specialitate

Utilizatorii platformei oladent.ro deneficiază de o paletă diversă de tratamente stomatologice ce servesc la tratarea afecțiunilor dentare de orice fel. Pe oladent.ro gasesti clinici și cabinete specializate în unul sau mai multe domenii ale medicinei stomatologice.

Cum funcționează oladent.ro?

Oladent.ro poate oferi anumite tipuri de servicii membrilor săi cu titlu gratuit. Disponibilitatea tipurilor de servicii cu titlu gratuit este limitată ca număr de conturi, dar și în ceea ce privește beneficiile oferite, obiectivul acestora fiind acomodarea membrilor față de utilizarea platformei în vederea achiziționării serviciilor plătibile.

Posibilitate de programare ONLINE!

„Ne pasă de timpul tău și vrem să te ajutăm să petreci cât mai puțin timp pentru activități personal-administrative. Acum poți efectua o programare online sau poți contacta direct cabinetul sau clinica stomatologică dorită prin WhatsApp, Messenger sau Apel telefonic.”

De ce CriniDent susține oladent.ro?

CriniDent militează pentru un ecosistem medical pentru medicină dentară în care pacienții să poată identifica și alege tratamentele medicale transparent. CriniDent promovează competența și medicii dentiști competenți și consideră că platforma oladent.ro este în măsură ca pe viitor să ajute la crearea acestui ecosistem medical într-o țară în care digitalizarea serviciilor medicale în general se află în întârziere.

Clinica stomatologică CriniDent din Craiova, susține proiectul online oladent.ro

Accesul la unele dintre serviciile OLADENT DIGITAL SRL poate să fie permis doar după plata unui abonament. Plata aferentă unui abonament se va realiza pe bază de factură proformă/factură fiscală, în RON. Accesul la unele dintre servicii este condiționat și nu va fi permis decât după momentul la care se confirmă transferul de bani în contul de persoana juridica a OLADENT DIGITAL SRL.

#sigilare dentara Craiova #sigilare dentara copii #protetica dentara Craiova #proteze scheletate Craiova #proteze dentare Craiova #sinus lifting Craiova #chirurgie orală Craiova #terapie laser Craiova #laser stomatologic Craiova #tratament laser parodontoza #igiena dentara #igiena aparatului dentar #recomandari aparate dentare #miniimplanturi ortodontice #orto-implanturi #tratamente de canal Craiova #tratamente endodontice CriniDent Craiova #frica de stomatolog #sterilizare instrumente sotmaologice #parodontoză #parodontită #cauze boala parodontală #simptome parodontită #proteze dentare #parodontologie #gingivită #tratament parodontoză #proteze dentare #protetică dentară #detartraj cu ultrasunete #profilaxie dentară #aparate dentare #aparate ortodontice #ortodonție #albire dentară #fațete dentare #estetică dentară #implanturi dentare #implantologie #obturații  #inlay/onlay/overlay #stomatologie Craiova #cabinet stomatologic CriniDent Craiova #clinică stomatologică CriniDent

WEBSITE-URI PARTENERE

Cristian Nicolae Inspiration
CityDent
Vladenta
Banca Transilvania
Dental Marketing
#strategie marketing medicina dentara
#promovare Facebook pentru stomatologie
#dental web design wesbite stomatologie
#optimizare SEO website stomatologie
#branding stomatologie
#tururi virtuae 360 Dental3DTour
#dermamarketing
#promovare chirurgie estetica
#promovare clinica dermatologie
#verdemag
#magazin produse naturiste

Lasă un comentariu

(Comentarii)