recomandă CriniDent:

Google și Facebook

implantologie Craiova

Ce rol are asistentul șef în clinica dentară CriniDent din Craiova?

Odată cu creșterea numărului de pacienți, sistemul de sănătate devine unul complex, creând schimbări în rolurile si responsabilitațile profesioniștilor din domeniul medical.

Pentru a face față dinamicii continue, la nivel de profesie cât și de organizare, e nevoie nu doar de o echipă calificată de specialiști, ci și de un leadership.

Cu-Marcela-Fota

Rolul asistentului medical șef a devenit indispensabil în evoluția profesiei de asistent, dar si în îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale pe care o primesc pacienții. Acesta este responsabil de acțiunile și intervențiile asistenților aflați sub coordonarea sa. Pe scurt, calitatea îngrijirilor medicale și satisfacția privind jobul de asistent medical depind de calitatea leadershipului, de o organizare puternică și de coeziunea echipei din care fac parte. Acest rol presupune lucrul îndeaproape cu medicii, pentru a asigura implementarea procedurilor stabilite de catre managementul clinicii stomatologice.

sterilizare CriniDent clinica dentara

Asistentul-șef reprezintă astfel o legatură foarte importantă între echipa de asistenți și conducere, el putând oferi informații despre cum se poate îmbunătații calitatea serviciilor medicale. În plus, un asistent șef ajută coordonatorul medical la evaluarea competențele colegilor asistenți medicali, pentru a se asigura că acestia respectă reglementările profesionale și în acelasi timp, ajută în acomodarea, integrarea și pregătirea personalului nou privind fișa postului.

A ajunge asistent-șef este următorul pas în cariera unui asistent medical competent și decis sa facă față complexității unui job care necestită experiență temeinică și abilități foarte bune de comunicare, empatie si lucru în echipă.

Claudia Bican @ clinica CriniDent Craiova

Claudia Burada
asistent șef
www.crinident.ro

#sigilare dentara Craiova #sigilare dentara copii #protetica dentara Craiova #proteze scheletate Craiova #proteze dentare Craiova #sinus lifting Craiova #chirurgie orală Craiova #terapie laser Craiova #laser stomatologic Craiova #tratament laser parodontoza #igiena dentara #igiena aparatului dentar #recomandari aparate dentare #miniimplanturi ortodontice #orto-implanturi #tratamente de canal Craiova #tratamente endodontice CriniDent Craiova #frica de stomatolog #sterilizare instrumente sotmaologice #parodontoză #parodontită #cauze boala parodontală #simptome parodontită #proteze dentare #parodontologie #gingivită #tratament parodontoză #proteze dentare #protetică dentară #detartraj cu ultrasunete #profilaxie dentară #aparate dentare #aparate ortodontice #ortodonție #albire dentară #fațete dentare #estetică dentară #implanturi dentare #implantologie #obturații  #inlay/onlay/overlay #stomatologie Craiova #cabinet stomatologic CriniDent Craiova #clinică stomatologică CriniDent

WEBSITE-URI PARTENERE

Cristian Nicolae Inspiration
CityDent
Vladenta
Banca Transilvania
Dental Marketing
#strategie marketing medicina dentara
#promovare Facebook pentru stomatologie
#dental web design wesbite stomatologie
#optimizare SEO website stomatologie
#branding stomatologie
#tururi virtuae 360 Dental3DTour
#dermamarketing
#promovare chirurgie estetica
#promovare clinica dermatologie
#verdemag
#magazin produse naturiste

Lasă un comentariu

(Comentarii)