recomandă CriniDent:

Google și Facebook

Noua clinică dentară CriniDent!

CriniDent a inaugurat noua clinică în Craiova!

„Dragi prieteni, exact acum un an începea construcția! Acum, suntem mutați de peste o lună… și începem să ne obișnuim. Vă așteptăm cu drag – pentru că < „zâmbetul tău contează! >”
Dr. Cristiana Nicolae și Dr. Cristian Nicolae, asociați

Suntem foarte încântați să vă prezentăm această nouă clinică care oferă servicii stomatologice de înaltă calitate, cu o abordare personalizată și într-un mediu confortabil și sigur.

Noua clinică dentară CliniDent situată pe strada Dezrobirii, nr. 67A, Craiova este dotată cu cele mai noi tehnologii și echipamente stomatologice. Noua clinică este animată de aceeași echipă de specialiști calificați și experimentați, pregătiți să ofere o gamă completă de servicii stomatologice.

În ceea ce privește CriniDent, ne concentrăm pe nevoile individuale ale fiecărui pacient și lucrăm îndeaproape cu fiecare dintre dumneavoastră pentru a vă oferi cele mai bune opțiuni de tratament și soluții personalizate.

Suntem mândri să deschidem această clinică în orașul Craiova și suntem încântați să servim comunitatea locală. Vă așteptăm cu brațele deschise să vă oferim serviciile noastre stomatologice de calitate superioară și să vă ajutăm să vă mențineți sănătatea dentară. Mulțumim pentru interesul dumneavoastră și pentru vizita la noua noastră clinică dentară!

Vă așteptăm cu drag să ne vizitați în noua casă de pe strada Dezrobirii, la numărul 67A!

Dr. Cristiana Nicolae și Dr. Cristian Nicolae, asociați
www.crinident.ro

Lasă un comentariu

(Comentarii)