recomandă CriniDent:

Google și Facebook

fatete dentare Craiova, estetica dentara Craiova

Transformarea zâmbetului tău cu ajutorul fațetelor dentare ceramice la clinica CriniDent

Zâmbetul este o componentă impotante a încrederii de sine. Este cartea noastră de vizită. Din fericire, în era modernă a medicinei dentare, există soluții avansate pentru a transforma orice zâmbet într-o operă de artă. Una dintre aceste soluții este reprezentată de tratamentul cu fațete dentare, iar la clinica CriniDent veți găsi medici dentiști specialiști dedicați pentru a vă ajuta să obțineți zâmbetul pe care îl meritați.

 

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare roeprezintă modalitate eficientă și non-invazivă de a îmbunătăți aspectul zâmbetului tău. Fațetele dentare sunt învelișuri subțiri, de obicei realizate din ceramică, care se aplică pe partea din față a dinților pentru a corecta imperfecțiunile și a îmbunătăți aspectul estetic al acestora. Fațetele dentare pot rezolva o varietate de probleme, cum ar fi dinții decolorați, spațiile între dinți, dinții crăpați sau ciobiți, forma inegală a dinților sau chiar mici devieri în alinierea lor.

Fațetele ceramice reprezintă tratamentul cel mai solicitat din stomatologia estetică. Acestea conservă țesuturile dentare, fără preparații subgingivale, în majoritatea cazurilor. Ele imită perfect dinții naturali, învecinați, prin proprietățile optice ale maselor ceramice.Fațetele sunt foarte stabile, fără modificări cromatice.

fatete dentare Craiova, estetica dentara Craiova

 

Etapele tratamentului cu fațete dentare cermice

Pasul 1

Înainte de intervenția propriu-zisă, se efectuează o simulare pentru a permite pacientului să vizualizeze rezultatul final al zâmbetului după aplicarea fațetelor. În această fază, nu se modifică deloc structura dinților naturali.

Pasul 2

Dinții sunt pregătiți prin îndepărtarea unui strat foarte subțire de smalț pentru a crea spațiul necesar pentru fațetă dentară. Se va realiza o amprentă a dinților astfel pregătiți, care va fi trimisă la laborator. Selectarea culorii viitoarelor fațete este un pas deosebit de important. Nuanța finală este stabilită în funcție de preferințele dumneavoastră, însă cu consultarea și sfatul medicului dentist.

În aceeași ședință, după pregătirea dintilor și realizarea amprentei, în cabinet se vor confecționa fațete temporare care vor fi aplicate pe dinții pregătiți. Acestea au rolul de a proteja dinții până la aplicarea fațetelor definitive și de a oferi o funcționalitate adecvată până la finalizarea tratamentului.

Pasul 3

Pasul trei este ultimul și, desigur, cel mai important. Medicul va îndepărta fațetele temporare și va curăța dinții de resturile de ciment. Noile fațete se vor lipi definitiv cu un adeziv foarte puternic, care asigură o fixare solidă a fațetelor de ceramică. Se va verifica adaptarea și, în unele cazuri, pot fi necesare mici ajustări pentru a asigura un rezultat perfect.

fatete dentare Craiova, estetica dentara Craiova

 

De ce să alegi fațetele dentare de la clinica CriniDent?

Iată de ce ar trebui să alegi fațetele dentare de la CriniDent:

  • Experiență și competență: Echipa noastră este formată din medici dentiști specialiști bine instruiți în utilizarea celor mai recente tehnici și tehnologii în domeniul stomatologiei estetice.
  • Consultație și planificare personalizată: Înainte de a începe orice procedură, vei beneficia de o consultație detaliată în cadrul căreia vei discuta cu medicul tău despre obiectivele tale estetice și despre opțiunile disponibile pentru a obține rezultatele dorite.
  • Materiale de înaltă calitate: Folosim numai materiale de cea mai înaltă calitate pentru fațetele dentare, asigurându-ne că vei obține un rezultat final natural și durabil.
  • Confort și siguranță: Ne angajăm să oferim o experiență confortabilă și sigură tuturor pacienților noștri. Echipa noastră este aici pentru a răspunde la întrebările tale și pentru a te ghida pe tot parcursul tratamentului.
  • Rezultate remarcabile: Cu ajutorul fațetelor dentare de la CriniDent, vei obține un zâmbet nou, radiant, care îți va îmbunătăți încrederea în sine și calitatea vieții.

 

Transformă-ți zâmbetul la clinica CriniDent

Dacă vrei să îți îmbunătățești zâmbetul și să recâștigi încrederea în tine, fațetele dentare pot fi soluția perfectă pentru tine. La clinica CriniDent, vei găsi toate resursele pentru a obține un zâmbet de invidiat. Contactează-ne pentru o consultație și începe călătoria către un zâmbet nou și îmbunătățit. Zâmbetul tău contează!

dr Anca Diaconu, specialist protetica dentara @ CriniDent - stomatologie Craiova

Dr. Anca Diaconu
medic dentist, specialist protetică dentară

fatete dentare Craiova, estetica dentara Craiova

TRATAMENTE DENTARE CRAIOVA
fatete dentare Craiovacoroane dentare, fațetă ceramicăfațete Emaxsigilare dentara Craiova, sigilare dentara copii, protetica dentara Craiova, proteze scheletate Craiova, proteze dentare Craiovasinus lifting Craiova, chirurgie orală Craiova, terapie laser Craiova, laser stomatologic Craiova, tratament laser parodontoza, igiena dentaraigiena aparatului dentar, recomandări aparate dentare, miniimplanturi ortodontice, tratamente de canal Craiovatratamente endodontice CriniDent Craiova, frica de dentist, dentist Craiova, sterilizare instrumente sotmaologice, parodontoză, parodontită, cauze boala parodontală, simptome parodontită, proteze dentareparodontologie, gingivită, tratament parodontoză, proteze dentare, protetică dentară Craiova, detartraj cu ultrasuneteprofilaxie dentară, aparate dentare, aparate ortodontice, ortodonțiealbire dentarăalbirea dinților Craiova, fațete dentare, clinică stomatologie CriniDent, estetică dentară, implanturi dentare, implantologie, obturații estetice, inlay/onlay/overlaychirurgie orală, chirurgie dento-alveolară
WEBSITE-URI PARTENERE
Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară
Medica Marketing – promovare pentru spitale și clinici medicale
Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare
Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară
#dentalmarketing
#strategie marketing medicina dentara 
#promovare Facebook pentru stomatologie
#dental web design wesbite stomatologie
#optimizare SEO website stomatologie
#branding stomatologie
#tururi virtuae 360 Dental3DTour

Lasă un comentariu

(Comentarii)