recomandă CriniDent:

Google și Facebook

laser stomatologie Biolase Epic X - tratamente stomatologice laser Craiova

Tratamente dentare cu Laser Epic X de la Biolase la clinica CriniDent din Craiova

Laserul Epic X de la Biolase reprezintă un dispozitiv eficient și apreciat în toate ramurile stomatologiei, având aplicații valoroase în parodontologie, endodonție, pedodonție, protetică dentară, implantologie și intervenții chirurgicale, inclusiv chirurgia orală. Laserul dentar Biolase Epic X este singurul laser diodă care are aprobarea FDA (Food and Drug Administration) în Statele Unite ale Americii pentru 3 tipuri de tratamente distincte: chirurgia țesuturilor moi, albire dentară și biostimulare/terapia durerii.

tratamente laser Craiova, stomatologie laser Epix X Biolase

Creat de Biolase, liderul în tehnologia laserelor dentare, sistemul Epic X își pune amprenta asupra stomatologiei moderne prin îmbunătățirea vindecării și confortului pacienților în timpul intervențiilor și postintervențional, având rezultate remarcabile într-o varietate de proceduri precum:

  • Albire dentară: În combinație cu un agent de albire puternic, dar sigur, laserul Epic X îmbunătățește rezultatele albirii dentare prin reducerea timpului de tratament, rapiditate, eficiență, siguranță și obținerea unor rezultate sigure. În cazul procedurilor de albire dentară convenționale, poate apărea sensibilitate în urma tratamentului, însă acest fenomen este diminuat în cazul albirii dentare asistate de laser.
  • Biostimulare: Biostimularea cu laser utilizează fascicule de lumină pentru a stimula procesele de vindecare și regenerare a țesuturilor. În cadrul terapiei durerii, laserul Epic X poate fi folosit pentru a ameliora disconfortul asociat articulației temporo-mandibulare, contribuind la reducerea inflamației și a durerii în zona respectivă.
  • Intervenții chirurgicale asupra țesuturilor moi: Sistemul Epic X permite realizarea unor proceduri chirurgicale precise și minim invazive asupra țesuturilor moi din cavitatea orală. Aceste proceduri includ gingivectomii (remodelarea gingivală), frenectomii (eliminarea frenului), chiuretaje parodontale (curățarea profundă a țesuturilor parodontale), excizii de fibroame/papiloame/epulis (îndepărtarea excrescențelor), descoperiri de implanturi (expoziția implanturilor în cazul în care acestea sunt acoperite de țesut gingival), decapușonări (eliminarea coroanei unui dinte inclus) și incizii și drenaje pentru abcese sau chisturi.
  • Proceduri de iradiere: Laserul Epic X este folosit în diverse proceduri de iradiere în stomatologie. De exemplu, poate fi utilizat pentru decontaminarea parodontală și endodontică, contribuind la eliminarea bacteriilor din pungile parodontale sau din canalele radiculare ale dinților. De asemenea, laserul este util în desensibilizarea dentară, tratamentul aftelor bucale, al leziunilor herpetice și al hemangioamelor labiale, asigurând o vindecare mai rapidă și mai confortabilă pentru pacienți.

laser stomatologie Biolase Epic X - tratamente stomatologice laser Craiova

Beneficiile oferite de laserul Biolase Epic X

  • Sângerare redusă sau chiar absența în timpul intervenției și post intervențional: Utilizarea laserului în stomatologie ajută la coagularea vaselor de sânge în timpul intervențiilor chirurgicale sau a tratamentelor parodontale, ceea ce duce la o sângerare minimă sau chiar absența sângerării. Aceasta înseamnă că pacienții se pot bucura de o recuperare mai rapidă și mai confortabilă după procedură, reducând timpul de vindecare și disconfortul asociat.
  • Reducere bacteriană în zona de intervenție chirurgicală: Laserul cu diodă are proprietăți antibacteriene, iar utilizarea sa în intervențiile chirurgicale orale ajută la reducerea numărului de bacterii și microorganisme patogene în zona tratată. Acest lucru contribuie la reducerea riscului de infecții post-operatorii și promovează o vindecare mai rapidă și mai eficientă.
  • Mai puțin disconfort post chirurgical și mai puțină durere: Laserul Biolase Epic X oferă o alternativă mai puțin invazivă în comparație cu procedurile chirurgicale tradiționale. Aceasta înseamnă că pacienții experimentează mai puțin disconfort post-chirurgical și mai puțină durere după tratament.
  • Răspuns mai predictibil al țesuturilor: Tehnologia laserului Biolase Epic X oferă o interacțiune controlată și precisă cu țesuturile, ceea ce duce la un răspuns mai predictibil al acestora la tratament. Acest lucru permite medicului stomatolog să obțină rezultate mai precise și mai satisfăcătoare pentru fiecare pacient în parte.
  • Utilizare sigură în prezența metalelor utilizate în stomatologie: Acest laser este conceput să fie sigur în prezența metalelor din protezele sau lucrările dentare ale pacienților. Acest lucru asigură un tratament sigur și eficient pentru toți pacienții, indiferent de procedurile stomatologice anterioare sau materialele folosite în tratamentele lor.

tratamente laser Craiova, stomatologie laser Epix X Biolase

Fiind un dispozitiv versatil și eficient, laserul Epic X aduce inovație în practica stomatologică, permițându-ne să vă oferim  tratamente avansate și personalizate. Clinica CriniDent reprezintă o alegere excelentă pentru pacienții care caută să beneficieze de avantajele tehnologiei de ultimă generație în tratamentele stomatologice. Cu laserul Epic X, echipa noastră asigură o experiență de calitate și rezultate remarcabile, consolidându-și statutul de clinică de încredere în domeniul stomatologiei moderne.

Vă așteptăm la Clinica CriniDent. Zâmbetul tău contează!

Dr Andrada Dilof, clinica stomatologie CriniDent Craiova

Dr. Andrada Dilof
medic dentist stomatologie generală, rezident parodontologie

tratamente laser Craiova, stomatologie laser Epix X Biolase

TRATAMENTE DENTARE CRAIOVA

fatete dentare Craiovacoroane dentare, fațetă ceramică, fațete Emax, sigilare dentara Craiova, sigilare dentara copii, protetica dentara Craiova, proteze scheletate Craiova, proteze dentare Craiova, sinus lifting Craiova, chirurgie orală Craiova, terapie laser Craiova, laser stomatologic Craiova, tratament laser parodontoza, igiena dentara, igiena aparatului dentar, recomandări aparate dentare, miniimplanturi ortodontice, tratamente de canal Craiova, tratamente endodontice CriniDent Craiova, frica de dentist, dentist Craiova, sterilizare instrumente sotmaologice, parodontoză, parodontită, cauze boala parodontală, simptome parodontită, proteze dentare, parodontologie, gingivită, tratament parodontoză, proteze dentare, protetică dentară Craiova, detartraj cu ultrasunete, profilaxie dentară, aparate dentare, aparate ortodontice, ortodonție, albire dentară, albirea dinților Craiova, fațete dentare, clinică stomatologie CriniDent, estetică dentară, implanturi dentare, implantologie, obturații estetice, inlay/onlay/overlay, chirurgie orală, chirurgie dento-alveolară

WEBSITE-URI PARTENERE

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Medica Marketing – promovare pentru spitale și clinici medicale

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

#dentalmarketing
#strategie marketing medicina dentara 
#promovare Facebook pentru stomatologie
#dental web design wesbite stomatologie
#optimizare SEO website stomatologie
#branding stomatologie
#tururi virtuae 360 Dental3DTour

Lasă un comentariu

(Comentarii)