recomandă CriniDent:

Google și Facebook

implant dentar Craiova implantologie Craiova

Ce beneficii oferă tratamentele cu implanturi dentare? 5 avantaje ale implantului dentar

Implanturile dentare au evoluat semnificativ în ultimele decenii și au devenit soluția ideală pentru îmbunătățirea zâmbetului și recuperarea încrederii. Aceste implanturile sunt biocompatibile cu organismul, se integrează rapid și fără efecte secundare în osul maxilarului și devin parte integrantă a structurii osoase, oferind chiar și o garanție pe termen lung.

Haide să descoperi cele cinci aspecte extraordinare ale tratamentelor de inserare cu implant dentar.

Redă strălucirea zâmbetului și conturează aspectul feței

Implantul dentar restabilește funcțiile sistemului dentar și subliniază frumusețea feței tale. Pierderea dinților poate afecta structura osoasă a feței, influențând pielea din jurul gurii, obrajilor și ochiilor. Aceasta poate duce la un aspect mai fragil și la apariția ridurilor.

Implanturile dentare contribuie la refacerea armoniei feței. Mulți oameni constată imediat după tratament că au un aspect întinerit, asemănător cu un efect de lifting facial, fără a apela la proceduri de chirurgie estetică. Transformările sunt vizibile instantaneu și cresc încrederea în propriul zâmbet și, implicit, în tine!

implant dentar Craiova implantologie Craiova

Este o soluție pe termen lung

Implanturile dentare sunt recunoscute ca fiind o investiție valoroasă și durabilă pentru sănătatea și frumusețea zâmbetului. Comparativ cu soluțiile tradiționale de înlocuire a dinților, precum protezele și punțile, care necesită înlocuire la fiecare 5-10 ani, implanturile dentare reprezintă o alternativă cu adevărat durabilă. Acestea oferă funcționalitate și estetică superioară timp de până la 35 de ani sau chiar mai mult, cu condiția să beneficieze de mici ajustări periodice și de o îngrijire corespunzătoare.

Cu implanturile dentare, investești într-un zâmbet care nu doar arată bine, ci și funcționează impecabil și rezistă timpului. Economisești bani pe termen lung prin evitarea costurilor repetate de înlocuire a altor soluții, dar îți păstrezi, de asemenea, încrederea în sănătatea orală și în frumusețea ta pe termen nelimitat.

Este o tehnologie modernă și sigură

La clinica CriniDent, implanturile dentare sunt efectuate folosind tehnologie de vârf, însoțite de expertiza și atenția minuțioasă specifică medicilor noștri dentiști. Dacă te confrunți cu pierderi dentare, carii profunde sau alte afecțiuni care împiedică păstrarea sau recuperarea dinților, implanturile dentare reprezintă o alternativă sigură, și o soluție estetică deosebită.

Stopează resorbția osoasă

Implanturile dentare au un impact semnificativ asupra resorbției osoase. Pierderea unui dinte poate iniția un proces de deteriorare graduală a maxilarului sau mandibulei, care debutează chiar din primul an în care spațiul lăsat de dinte nu mai este stimulat. Această resorbție se accentuează în timp și poate afecta nu doar sănătatea osoasă, ci și aspectul facial.

Implanturile dentare reprezintă o soluție esențială pentru prevenirea acestei resorbții osoase. Prin înlocuirea rădăcinii dentare cu un implant, se asigură stimularea osului în mod similar cu un dinte natural, prevenind astfel pierderea osoasă. Acest lucru menține sănătatea osului, contribuind la evitarea efectelor de îmbătrânire prematură și la menținerea unei structuri faciale armonioase.

implant dentar Craiova Fast and Fixed

Procedură simplă și confortabilă

Procesul de inserare a unui implant dentar este, în general, o experiență mult mai confortabilă decât s-ar putea crede. Anestezia asigurată de echipa noastră elimină senzația de durere, iar în multe cazuri, pacienții raportează că procedura este mai puțin complicată decât o extracție dentară obișnuită.

Întregul proces de vindecare și pregătire a locului pentru viitoarea coroană dentară se desfășoară pe parcursul unei perioade de 3 până la 6 luni. Această etapă este importantă pentru a permite reconstrucția zonei și pentru a asigura un fundament solid pentru viitoarea lucrare protetică. În acest interval, se plasează implantul, care preia rolul rădăcinii deteriorate a dintelui. După care, se atașează un bont protetic din titan, care servește ca legătură stabilă între implant și coroană. Odată ce toate aceste etape sunt finalizate, coroana dentară este montată cu precizie pentru a reda zâmbetului tău funcțional și estetic.

Prin alegerea implanturilor dentare, te poți bucura de un zâmbet frumos și de un proces de tratament confortabil care îți restabilește sănătatea orală într-un mod sigur și eficient.

Vă așteptăm la clinica CriniDent cu tratamente de implantologie calitative, pentru că, “Zâmbetul tău contează!“

Dr Cristiana Nicolae, clinica stomatologie CriniDent Craiova

Dr. Cristiana Nicolae

medic dentist, specialist implantologie / estetică dentară

implant dentar Craiova Fast and Fixed

TRATAMENTE DENTARE CRAIOVA

fatete dentare Craiovacoroane dentare, fațetă ceramică, fațete Emax, sigilare dentara Craiova, sigilare dentara copii, protetica dentara Craiova, proteze scheletate Craiova, proteze dentare Craiova, sinus lifting Craiova, chirurgie orală Craiova, terapie laser Craiova, laser stomatologic Craiova, tratament laser parodontoza, igiena dentara, igiena aparatului dentar, recomandări aparate dentare, miniimplanturi ortodontice, tratamente de canal Craiova, tratamente endodontice CriniDent Craiova, frica de dentist, dentist Craiova, sterilizare instrumente sotmaologice, parodontoză, parodontită, cauze boala parodontală, simptome parodontită, proteze dentare, parodontologie, gingivită, tratament parodontoză, proteze dentare, protetică dentară Craiova, detartraj cu ultrasunete, profilaxie dentară, aparate dentare, aparate ortodontice, ortodonție, albire dentară, albirea dinților Craiova, fațete dentare, clinică stomatologie CriniDent, estetică dentară, implanturi dentare, implantologie, obturații estetice, inlay/onlay/overlay, chirurgie orală, chirurgie dento-alveolară

WEBSITE-URI PARTENERE

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Medica Marketing – promovare pentru spitale și clinici medicale

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

#dentalmarketing
#strategie marketing medicina dentara 
#promovare Facebook pentru stomatologie
#dental web design wesbite stomatologie
#optimizare SEO website stomatologie
#branding stomatologie
#tururi virtuae 360 Dental3DTour

Lasă un comentariu

(Comentarii)