recomandă CriniDent:

Google și Facebook

dental clinic Craiova - sinus lifting Craiova

Rolul asistentului șef într-o clinică stomatologică

Odată cu creșterea numărului de pacienți, sistemul de sănătate devine unul complex, creând schimbări în rolurile și responsabilitățile profesioniștilor din domeniul medical. Pentru a face față dinamicii continue, la nivel de profesie cât și de organizare, e nevoie nu doar de o echipă calificată de specialiști, ci și de un leadership.

dental clinic Craiova - sinus lifting Craiova

Rolul asistentului medical șef a devenit indispensabil în evoluția profesiei de asistent, dar și în îmbunătățirea calității îngrijirilor medicale pe care o primesc pacienții. Acesta este responsabil de acțiunile și intervențiile asistenților aflați sub coordonarea sa. Pe scurt, calitatea îngrijirilor medicale și satisfacția privind jobul de asistent medical depind de calitatea leadershipului, de o organizare puternică și de coeziunea echipei din care fac parte. Acest rol presupune lucrul îndeaproape cu medicii, pentru a asigura implementarea procedurilor stabilite de către managementul clinicii stomatologice.

Asistentul-șef reprezintă astfel o legătură foarte importantă între echipa de asistenți și conducere, el putând oferi informații despre cum se poate îmbunătăți calitatea serviciilor medicale. În plus, un asistent șef ajută coordonatorul medical la evaluarea competențele colegilor asistenți medicali, pentru a se asigura că aceștia respectă reglementările profesionale și în același timp, ajută în acomodarea, integrarea și pregătirea personalului nou privind fișa postului.

A ajunge asistent-șef este următorul pas în cariera unui asistent medical competent și decis sa facă față complexității unui job care necestită experiență temeinică și abilități foarte bune de comunicare, empatie și lucru în echipă.

Claudia Bican @ clinica CriniDent Craiova

Claudia Burada
asistent șef
www.crinident.ro

#odondectomie Craiova #sigilare dentara Craiova #sigilare dentara copii #protetica dentara Craiova #proteze scheletate Craiova #proteze dentare Craiova #sinus lifting Craiova #chirurgie orală Craiova #terapie laser Craiova #laser stomatologic Craiova #tratament laser parodontoza #igiena dentara #igiena aparatului dentar #recomandări aparate dentare #miniimplanturi ortodontice #orto-implanturi #tratamente de canal Craiova #tratamente endodontice CriniDent Craiova #frica de stomatolog #sterilizare instrumente sotmaologice #parodontoză #parodontită #cauze boala parodontală #simptome parodontită #proteze dentare #parodontologie #gingivită #tratament parodontoză #proteze dentare #protetică dentară #detartraj cu ultrasunete #profilaxie dentară #aparate dentare #aparate ortodontice #ortodonție #albire dentară #fațete dentare #estetică dentară #implanturi dentare #implantologie #obturații  #inlay/onlay/overlay #stomatologie Craiova #cabinet stomatologic CriniDent Craiova #clinică stomatologică CriniDent #chirurgie dento-alveolară

WEBSITE-URI PARTENERE

Cristian Nicolae Inspiration
CityDent
Vladenta
Banca Transilvania
Dental Marketing
strategie marketing medicina dentara
promovare Facebook pentru stomatologie
dental web design wesbite stomatologie
optimizare SEO website stomatologie
branding stomatologie
tururi virtuae 360 Dental3DTour
dermamarketing
promovare chirurgie estetica
promovare clinici chirurgie estetică
cursuri marketing & promovare pentru dentisti
dental education

Lasă un comentariu

(Comentarii)