recomandă CriniDent:

Google și Facebook

reabilitare dentara, implanturi Fast and Fixed, clinica implantologie Craiova

Reabilitări dentare cu ajutorul sistemului de implanturi dentare Fast & Fixed la CriniDent

Sistemul de reabilitare totală care utilizează implanturile dentare Fast and Fixed reprezintă o tehnică inovatoare pentru restaurarea danturii edentate sau a danturii cu probleme serioase și care necesită extracții multiple. Această tehnică (Fast and Fixed) implică plasarea unui număr redus de implanturi dentare în maxilar, urmată de fixarea imediată a unei proteze dentare fixe peste aceste implanturi în aceeași zi. Acesta este un proces simplificat în comparație cu metodele tradiționale, care implică adesea plasarea unui număr mai mare de implanturi și o perioadă de așteptare pentru vindecare înainte de montarea protezelor.

 reabilitare dentara, implanturi Fast and Fixed, clinica implantologie Craiova

Pașii esențiali în tratamentul cu implanturi dentare Fast and Fixed la clinica stomarologică CriniDent din Craiova

 • Consultație generală în vederea evaluării meticuloase și întocmirea planului de tratament: Înainte de a începe tratamentul de sine stătător, întregul proces începe cu o evaluare amănunțită a sănătății generale a danturii și a structurilor osoase asociate. Acest pas implică utilizarea unor tehnologii avansate, cum ar fi radiografiile și scanările computerizate, pentru a identifica cu precizie locațiile optime pentru implanturile dentare viitoare
 • Extracții dentare și plasarea implanturilor: Dacă există dinți deteriorați sau afectați de infecții care nu pot fi salvați, aceștia se vor îndepărta pentru a face loc unor implanturi dentare care vor înlocui dinții naturali. Deci, în zona osului maxilarului sau mandibulei cu densitate adecvată, se plasează cel puțin patru implanturi dentare. Aceste implanturi devin fundamentul viitor pentru proteza dentară.
 • Fixarea protezei provizorii: Un moment important și fascinant în proces este fixarea protezei dentare imediat peste implanturile proaspăt instalate. Această etapă poate fi completată în aceeași zi sau într-una din zilele următoare după inserarea implanturilor dentare. Proteza dentară, fie că este completă sau parțială, este ajustată cu atenție pentru a oferi o funcționalitate excelentă și pentru a asigura un aspect estetic plăcut.
 • Etapa de vindecare și osointegrare: În ciuda fixării imediate a protezei, este crucial să înțelegeți că implanturile necesită timp pentru a se integra deplin și stabil în osul maxilarului sau mandibulei. Acest proces se numește osointegrare și poate dura câteva luni. În această perioadă, implanturile se integrează solid în țesuturile osoase, astfel încât să devină o bază stabilă și durabilă pentru proteza finală.
 • Realizarea protezei dentare permanente: După ce implanturile s-au osificat și au devenit stabilizate, proteza dentară temporară poate fi înlocuită cu o proteză dentară permanentă, care este concepută pentru a fi mai durabilă și pentru a se potrivi cu precizie formei și necesităților pacientului. Aceasta este faza în care veți experimenta beneficiile maxime ale restaurării danturii, având un zâmbet funcțional și estetic.
 • Igienizarea implanturilor: Această procedură reprezintă un angajament responsabil pentru a ne asigura că implanturile dentare vor avea o perioadă foarte lungp de viață. Prin respectarea acestui pas esențial, veți contribui la menținerea în timp a lucrării dumneavoastră dentare. Pentru a realiza o igienizare eficientă și riguroasă la domiciliu, pe lângă tehnica corectă de periaj dentar, se recomandă insistent utilizarea unui dispozitiv de curățare orală, cum ar fi dușul bucal, care este conceput pentru a elimina reziduurile alimentare acumulate în zonele mai dificil accesibile, în special sub implanturi. Vă amintim ca la mai puțin de 6 luni să efectuați o programare pentru o igienizare profesională realizată în cabinetul stomatologic. Acest pas asigură îndepărtarea cu precizie a eventualelor depuneri sau placă bacteriană care ar putea afecta sănătatea și stabilitatea implanturilor.

reabilitare dentara, implanturi Fast and Fixed, clinica implantologie Craiova

 

Avantajele tratamentelor cu implanturi dentare Fast and Fixed

 • Zâmbet nou și estetic: Veți dobândi o dantură completă, sănătoasă și estetică, care nu numai că arată natural, dar se simte și ca atare.
 • Durabilitate pe termen lung: Această tehnică îți oferă posibilitatea de a te bucura de o dantură durabilă pe termen lung. Prin îngrijire adecvată și atentă, această lucrare dentară poate dura chiar pentru toată viața ta.
 • Masticatie funcțională: Tratamentul Fast and Fixed îți asigură o funcționalitate de mestecare firescă și eficientă, permițându-ți să savurezi mâncarea fără nicio restricție.
 • Confort psihic: Având o dantură fixă, vei experimenta confort mental și emoțional, știind că zâmbetul tău este stabil și că nu ai grija îndepărtării sau deplasării protezelor.
 • Confort pe toată durata tratamentului: Această abordare unică îți oferă confort pe tot parcursul terapiei. Implanturile sunt inserate într-o singură intervenție sub anestezie, iar tu primești imediat o dantură fixă temporară. După 6 luni, vei beneficia de o dantură fixă finală.
 • Calitatea vieții îmbunătățită: Efectele pozitive se extind asupra întregii tale vieți. Aspectul fizic îmbunătățit, starea generală de sănătate și încrederea sporită vor influența pozitiv atât sfera personală, cât și cea profesională și socială.
 • Igienizare simplificată: După finalizarea tratamentului, va trebui să vizitezi cabinetul stomatologic doar pentru igienizarea profesională periodică. Nu va mai fi necesar să îți faci griji cu privire la alte probleme dentare, ceea ce îți oferă un confort suplimentar în rutina ta.

Tehnica stomatologică „Fast and Fixed” aduce o transformare completă a calitățiilor tale faciale. Prin beneficiile oferite, acest tratament devine o alegere înțeleaptă pentru cei care doresc să redobândească zâmbetul, să aibă un confort deplin și să își îmbunătățească starea generală de bine.

Vă așteptăm la clinica CriniDent pentru un zâmbet reușit cu implanturi dentare Fast and Fixed în doar 48 de ore. Zâmbetul tău contează!

Dr Simona Corodescu, clinica stomatologie CriniDent Craiova

Dr. Simona Corodescu
medic dentist, specialist implantologie / chirurgie dento-alveolară

reabilitare dentara, implanturi Fast and Fixed, clinica implantologie Craiova

TRATAMENTE DENTARE CRAIOVA

fatete dentare Craiovacoroane dentare, fațetă ceramică, fațete Emax, sigilare dentara Craiova, sigilare dentara copii, protetica dentara Craiova, proteze scheletate Craiova, proteze dentare Craiova, sinus lifting Craiova, chirurgie orală Craiova, terapie laser Craiova, laser stomatologic Craiova, tratament laser parodontoza, igiena dentara, igiena aparatului dentar, recomandări aparate dentare, miniimplanturi ortodontice, tratamente de canal Craiova, tratamente endodontice CriniDent Craiova, frica de dentist, dentist Craiova, sterilizare instrumente sotmaologice, parodontoză, parodontită, cauze boala parodontală, simptome parodontită, proteze dentare, parodontologie, gingivită, tratament parodontoză, proteze dentare, protetică dentară Craiova, detartraj cu ultrasunete, profilaxie dentară, aparate dentare, aparate ortodontice, ortodonție, albire dentară, albirea dinților Craiova, fațete dentare, clinică stomatologie CriniDent, estetică dentară, implanturi dentare, implantologie, obturații estetice, inlay/onlay/overlay, chirurgie orală, chirurgie dento-alveolară

WEBSITE-URI PARTENERE

Dental Marketing – promovare stomatologie / marketing medicină dentară

Medica Marketing – promovare pentru spitale și clinici medicale

Derma Marketing – promovare medicală / marketing dermatologie, chirurgie plastică & înfrumusețare

Dental Education – cursuri de marketing & promovare pentru stomatologie / medicină dentară

#dentalmarketing
#strategie marketing medicina dentara 
#promovare Facebook pentru stomatologie
#dental web design wesbite stomatologie
#optimizare SEO website stomatologie
#branding stomatologie
#tururi virtuae 360 Dental3DTour

Lasă un comentariu

(Comentarii)